top of page

“wat niet weet, wat niet deert”

Als eigenaar of beheerder van vastgoed heeft u er belang bij dat uw vastgoed optimaal rendeert.


Dit betekent dat u de exploitatiekosten laag moet houden, terwijl de onderhoudsstaat van alle panden in uw portfolio op het juiste niveau blijft. En dat lukt alleen wanneer u toegang heeft tot actuele informatie. Voordat u in staat bent om de juiste beslissingen te maken ten aanzien van uw vastgoed zult u eerst precies moeten weten wat u in huis heeft.

Het inventariseren van uw vastgoed is de enige manier om in deze informatiebehoefte te voorzien. Wilt u zeker weten dat u daarbij geen enkel detail over het hoofd ziet? Neem dan contact op via info@bouwkundigspecialisten.nl en laat uw vastgoedinventarisatie door onze specialisten uitvoeren.


Het bekende Nederlandse gezegde “wat niet weet, wat niet deert” is nergens slechter van toepassing dan binnen de vastgoedbranche. De dingen die u niet weet kunnen u als vastgoedbeheerder namelijk een hoop schade opleveren. Daarbij gaat het niet alleen om risico’s ten aanzien van uw portefeuille, maar juist ook om de mogelijkheden die u heeft om de kracht van uw vastgoed te benutten.

Als u kansen tijdig wilt herkennen en uw resultaat gericht wilt maximaliseren heeft u inzichten nodig die relevant en toepasbaar zijn. Bouwkundig specialisten biedt u dit inzicht. Wij brengen uw vastgoedinformatie in kaart en abstraheren dit tot de kennis die u als beheerder nodig heeft om goede keuzes te maken.


17 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page