top of page

Garanties bij een omgevingsvergunning

De Bouwkundig Specialisten volgen regelgeving op de voet en werken samen met diverse gecertificeerde kwaliteitstoetsers. Een van die gecertificeerde toetsers is De Borgermeester


Wat doen zij?


De gecertificeerde kwaliteitstoetsers (de Borgermeesters) borgen een compleet bouwproject. Een integrale bouwtoets: van het opstellen van het borgingsplan volgens het KOMO-keurmerk, tot het toezicht op de bouw, de certificering en het opleveren van de eindverklaring. Samen met de allerbeste gecertificeerde kwaliteitsborger, doorlopen de opdrachtgevers het proces van bouwtechnische toetsing. Er is oog voor zowel het belang van het project als voor alle betrokkenen en gedrevenheid van begin tot eind. De Wet kwaliteitsborging (WKB) is veel in het nieuws, omdat de inwerkingtreding van deze Wet steeds dichterbij komt. Wat de Wet inhoudt weten wij inmiddels, maar wat levert het op?


KOMO keurmerk certificering


De Borgermeesters leveren een borgingsplan op volgens het KOMO-keurmerk. Het KOMO-keurmerk is hét bewijs voor kwaliteit in bouw en infra. KOMO is een collectief dat in de Nederlandse bouw gebruikt wordt, zowel in burgerlijke en utiliteitsbouw (B&U) als in grond-, weg- en waterbouw (GWW). Met een KOMO-productcertificaat ben je er zeker van dat het betreffende product, bouwelement of bouwsysteem overeenkomt met de technische specificaties die in het certificaat is opgenomen en dat het voldoet aan de vermelde eisen in het certificaat en/of beoordelingsrichtlijnen.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? We komen graag met je in contact!

Stuur ons een mailtje of bel ons direct op 0297-521835.

32 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page