top of page

Geen gedoe rond het bouwproject

De bouwplannen staan op papier; iedereen in de organisatie staat er pal achter. Zelfs de financiering van het bedrijfspand is rond. Prachtig! Maar nu? Wat is de volgende stap?

Gaat u zelf de bouw begeleiden? Gaat u zich intens en maandenlang bezighouden met de realisatie van het project? Of is het wellicht beter dat over te laten aan een professional die, met alle respect voor uw kwaliteiten, écht verstand van zaken heeft? Goede kans dat die laatste optie veel geld bespaart…


Hobbels Een waarheid als een koe: hoe mooi, representatief, efficiënt en duurzaam het nieuwe bedrijfspand straks ook zal zijn, de bouw ervan kent hobbels, vaak zelfs véle hobbels. Tekeningen die niet goed zijn of goed gelezen worden. Toch niet de juiste bouwmaterialen geleverd, of niet op tijd. Onderaannemers die op elkaar wachten tot ze eindelijk eens aan de slag kunnen. De aannemer die alleen maar met dát installatiebedrijf wil werken – wacht even, zijn hier wat belangen verstrengeld? En waarom is dat ICT-netwerk nou nog niet in de lucht: we moeten maandag weer full speed aan de slag!


Spanningsveld En u, als ondernemer, zit midden in dat spanningsveld. Er wordt van alle kanten aan u getrokken. Al die vragen, al die snelle beslissingen die genomen moeten worden, al die tijd die ermee gemoeid is! Enig idee hoeveel uren u in die bouw steekt? Wat kost dat wel niet? Terwijl u eigenlijk maar één ding echt wilt doen: ondernemen, focussen op de core business van het bedrijf, de organisatie laten renderen, geld verdienen!


Geen stress Gelukkig is er een oplossing in de persoon van de externe, onafhankelijke bouwbegeleider. Bouwkundig specialisten neemt deze zorgen uit handen. Dankzij hun inzet gaan geen uren ‘verloren’; die kunt u steken in zaken waar u goed in bent: ondernemen! Laat de zorgen om de realisatie van dat nieuwe bedrijfspand maar bij de bouwbegeleider. Hij voorkomt dat stress in de organisatie de overhand krijgt.Kunde, kennis en kwaliteiten Vanaf het eerste moment zal de meerwaarde van die bouwbegeleider blijken. Al bij de eerste plannen brengt hij zijn kennis, kunde en kwaliteiten in met adviezen die het project verrijken. Hij stemt die plannen af met de architect en de gemeente en zorgt dat alle nodige vergunningen op tijd binnen zijn. Hij zorgt dat de aansluitingen van de nutsbedrijven op tijd zijn geregeld en gerealiseerd, ook dat kunt u rustig aan hem overlaten. Hij selecteert de juiste aannemer en onderaannemers, houdt de voortgang zeer kritisch in de gaten, ziet erop toe dat alle afspraken worden nagekomen. En hij houdt de financiën goed, zéér goed in het oog.


Soepele realisatie Bouwkundig specialisten heeft alle kwaliteiten in huis om de bouw van uw nieuwe bedrijfspand tot een succes te maken. Al meer dan dertig jaar doen bedrijven een beroep op Bouwkundig specialisten. Onze specialistische kennis op het gebied van onder meer ruimtelijke ordening, architectuur, kostendeskundigheid en bestek en regelgeving staat garant voor een soepele realisatie van het bouwproject.


Taal Bouwaanvraag, bouwbestek, calculatie, aannemersselectie, kostenbewaking, juridisch advies, nazorg: je kunt het met een gerust hart aan ons overlaten. We kennen de bouwwereld, weten wat de specialismen van de verschillende bouwbedrijven zijn. We sluiten de juiste deals met leveranciers en bouwers. We spreken de taal van de bouw, weten hoe we de vele verschillende partijen aan hun afspraken moeten houden.


Op de hoogte houden Natuurlijk houden we u nadrukkelijk op de hoogte. U krijgt met grote regelmaat schriftelijk en/of mondeling een overzicht van de vorderingen, de stand van zaken van het budget en de planning. We zorgen ervoor dat u wel degelijk bij de realisatie van het bouwproject betrokken blijft. Laat dat maar aan de Bouwkundig specialisten over!

Comments


bottom of page